جشنواره غذاهای محلی کردستان عراق برگزار شد + عکس
جشنواره سالیانه غذاهای محلی اقلیم کردستان در دانشگاه زانکو برپا شد.
به گزارش تجارت بان این رویداد به سرپرستی گروه کمک و همکاری دانشجویان برگزار شد.
در این جشنواره 30 نوع غذای محلی کردستان عراق ارائه شد؛ دوینه، قوراو، کشک، ترخینه، ماش، دلمه، دوکلیو، کفته و بریانی نمونه های از این غذاها بودند.
به گفته برخی از دانشجویانی که در این جشنواره شرکت داشتند هدف از این رویداد معرفی غذاهای محلی به ویژه برای تعدادی از اساتید خارجی دانشگاه است.
به گفته لطیف یحیی استاد دانشگاه و سرپرست جشنواره، درآمد حاصل از این رویداد به صنوق خیریه کمک واریز و برای دانشجویان بی بضاعت هزینه خواهد شد.
این جشنواره یک روز به طول انجامید.
منبع: روژنیوز
امتیاز مطلب: 70%
لینک مطلب:
https://tejb.ir/n10213
دیدگاه خود را بنویسید
آخرین مطالب