تمامی بسترهای لازم برای ثبت سفارشات 148 قلم کالا (۱۰۰ قلم کالای مرزنشینان و ۴۸ قلم کالای تعاونی مرزنشینان) از طریق بازارچه مرزی سیرانبند، آماده است.
بر اساس آمارهای مشترک انجمن صادرکنندگان و وزارت بازرگانی ترکیه، عراق در میان کشورهای همسایه در 9 ماه سال جاری میلادی، بیشترین کالاهای ترکیه ای را وارد کرده است.
در 6 ماهه اول سل جاری، ارزش کالاهای وارداتی به آذربایجان غربی ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار است که ۳۵ درصد نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش داشت.
پس از ممنوعیت 4 ماهه، بار دیگر صادرات این محصول آغاز شد. بر اساس آمارها سال گذشته صادرات کیوی به بیش از 25 کشور انجام شده است.
مرزهای بانه و مریوان برای کردستان یک فرصت بزرگ اقتصادی است به گونه ای که مرز باشماق بیشترین میزان مبادلات ترانزیتی را داشته است.
میزان واردات دام و طیور استان سلیمانیه برای ماه اکتبر تا اندازه ای کاهش می یابد.
به گفته سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، عمده صادرات ایران به کردستان عراق؛ بنزین سپس گاز، برق، مصالح ساختمانی، مواد غذایی، مواد شیمیایی، پتروشیمی و بقیه اقلام صنعتی است.
اگر مسئولان اجازه دهند صادرات انجام شود امسال تا ١٠٠ هزار تن هم میتوانیم تخم مرغ صادر کنیم که این رقم خوبی است.
عراق مهم ترین مقصد صادراتی اصفهان در طول ماه های گذشته بوده است و چین، افغانستان، امارات و تایلند در رتبه های بعدی قرار دارند.
بیش از ۷۳۴ میلیون دلار کالا از گمرکات کردستان صادر شد.