رشد ۸۵درصدی صادرات کالا در اصفهان با برپایی نمایشگاه مجازی
به گزارش تجارت بان ، ایرج موفق گفت: اصفهان به عنوان اولین استان در کشور توانست نمایشگاههای مجازی را در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی مطرح و از بخشی محدودیتهای کرونایی عبور کند.
وی اظهار داشت: بر این اساس با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی درصدد توسعه نمایشگاههای مجازی صنایع استان اصفهان هستیم تا شرایط بهتری با توجه به وضعیت پیشآمده به لحاظ محدودیتها و چالشهای حاصل از کرونا برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان ایجاد کنیم.
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت اصفهان با بیان اینکه در سه ماه ابتدای امسال نسبت به سال گذشته وضعیت استان اصفهان در بخش صادرات کالا رشد قابل توجهی داشته است افزود: بهدنبال آن هستیم که میزهای توسعه صادرات ملی را که مسوولیت ۱۰ میز را استان اصفهان برعهده دارد افزایش و وضعیت را به سمت پیشرفت بیشتر و بهتر صنایع سوق دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا با کمک بخش خصوصی، تشکلها و انجمنهای صنایع، اتاق بازرگانی، خانه صنعت و معدن، اتاق اصناف و تعاون بهدنبال آن هستیم که شرایط را برای فعالیت همه کارآفرینان، صنعتگران، معدنکاران و تاجران روانتر کنیم.
موفق یادآور شد: با توجه به محدودیتهای بینالمللی، تحریمها و کرونا که سبب حضور کمرنگ تاجران در دیگر کشورها شده بود با بهبود اوضاع بهدنبال برپایی نمایشگاههای بینالمللی هستیم.
صدور بیش از یکهزار و۱۰۰ مجوز برای کارخانههای جدید در اصفهان
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: از تیرماه ۹۸ تاکنون در مجموع بیش از یکهزار و ۱۰۰ مجوز با بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری برای ایجاد کارخانه جدید در استان اصفهان صادر شد.
به گفته وی استان اصفهان از حیث صدور پروانه بهره برداری در سال ۹۸ تا ۹۹ استان، رتبه دوم را در کشور کسب کرد و در این مدت بیش از سه هزار مجوز پروانه بهرهبرداری در بخش صنعت صادر شد که با توجه به شرایط استان، موقعیت جغرافیایی، زیرساختها، پتانسیلها و واحدهای موجودی که در استان مشغول فعالیت هستند حدود ۱۲ درصد صنعت کشور در این استان جای گرفته است.
موفق خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ حدود یکهزار و ۴۵۰ قلم کالا از اصفهان به حدود۱۰۰ کشور جهان صادر شد که امسال استان در این خصوص شرایط بهتری را در صادرات تعداد کالاهای بیشتر به کشورهای بیشتر براساس حجم میزان صادرات و ارزش صادراتی داشت و موفق به ارزآوری بیشتری شد.
وی یکی از شاخصهای مهم استان را برگشت نرخ ارزی عنوان کرد و گفت: تا این زمان حدود ۹۵ درصد میزان ارزی را که واحدها توانستند استفاده کنند برگشت یافته و استان اصفهان در این زمینه رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
تشکیل ۶۷۰ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اصفهان
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: بهدلیل اینکه مسوولیت دبیری این ستاد برعهده این سازمان است از تیر ۹۸ تاکنون درمجموع حدود ۶۷۰ جلسه ستاد در استان تشکیل شده که بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه داشته است.
وی بیان داشت: از این تعداد جلسات حدود ۳۵۰ جلسه بانکی با حدود یکهزار و ۲۰۷ مصوبه و۳۲۰ جلسه غیربانکی با یکهزار و ۳۷۰ مصوبه بوده است.
موفق ادامه داد: بهدلیل اهمیت موضوع تامین تسهیلات ریالی و ارزی واحدها، سعی شد تا جلسات کمیتههای مالی و تسهیلاتی تفکیک شود و در جلسات غیربانکی مباحث واحدهای تولیدی و صنعتی در زمینه زمین، آب، برق، گاز، محیط زیست، منابع طبیعی، امور اراضی و دیگر مشکلات با حضور سایر دستگاهها رسیدگی شود./ شاتا نیوز
دیدگاه خود را بنویسید
- صادرات کالا از گمرکات کردستان؛ بیش از یک میلیون تن
- رضایت عراقی ها از کالاهای ایرانی / تلاش برای راه اندازی بازارچه چنگوله
- آغاز به کار نمایشگاه صنایع و محصولات داخلی عراق در سلیمانیه
- تعاملات تجاری 4 هزار بازرگان اقلیم کردستان با ایران / محصولات غذایی در صدر صادرات
- فردا نمایشگاه تولیدات داخلی عراق در سلیمانیه گشایش می یابد
- چه حمایت هایی از صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی انجام می شود؟
- فرم ثبت نام در نمایشگاه بین المللی سلیمانیه
- صادرات ایران به عراق، ماهانه 500 میلیون دلار / ضربه برگزار نشدن نمایشگاه ها به صادرات
- نمایشگاه بین المللی سلیمانیه (DBX) برگزار می شود
- چه محصولاتی بیشتر به کردستان عراق وارد می شود؟