چند شرکت خارجی در نمایشگاه ساختمان اربیل حضور داشتند؟ + فیلم

به گزارش تجارت بان، نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان اربیل با حضور 210 شرکت برگزار شد در این میان شرکت های ایرانی با 64 شرکت در رتبه اول بیشترین میزان مشارکت بودند.
این نمایشگاه فرصتی برای ارتباط میان شرکت های داخلی اقلیم کردستان و شرکت های خارجی و آشنا شدن شرکت های خارجی با بازار تجارت اقلیم کردستان، بود.
مسئول یکی از شرکت های ترکیه ای با بیان این که تصمیم به گشودن شعبه در اقلیم کردستان را دارند گفت: ما درصدد هستیم تا با افتتاح شعبه در مناقصات کردستان عراق شرکت کنیم و از دولت اقلیم کردستان درخواست داریم تا زمینه حضور در این رقابت را برای ما فراهم کند..
بر اساس این گزارش در این نمایشگاه 12 شرکت هندی حضور داشتند.
در این نمایشگاه 210 شرکت حضور داشتند که 30 شرکت از اقلیم کردستان و عراق بودند. همچنین ایران با 64 شرکت، ترکیه با 58 شرکت، چین با 40، هند با 12 و مصر با 5 شرکت در این رویداد، محصولات و خدمات خود را عرضه کردند.
فیلم ها از خانم منسوخی